top of page

Yes We Sex

Chaise Longue

Ontdek ons revolutionaire meubel dat seksualiteit en intimiteit bevordert voor mensen met een fysieke beperking en hun (liefdes)partner. Dit meubel is ontworpen om de levenskwaliteit van deze doelgroep te verbeteren en het stigma rond seksualiteit bij personen met een beperking op een genormaliseerde en toegankelijke manier te doorbreken.

 

Het meubel biedt ondersteuning bij (seksuele) ergonomie, transfers en verplaatsingen zonder hulp van anderen. Het is geschikt voor gebruikers met verschillende seksuele voorkeuren, genders en lichamelijke beperkingen. Bovendien bevordert het meubel de seksuele exploratie door de mogelijkheid te bieden om op verschillende locaties in huis seks te hebben, iets wat voor de doelgroep vaak niet vanzelfsprekend is. Het veelzijdige ontwerp maakt diverse seksuele posities mogelijk en draagt bij aan de seksuele autonomie en inclusiviteit. Hoewel het meubel is afgestemd op personen met een fysieke beperking, waaronder cerebrale parese, spina bifida en ruggenmergletsel, kan het ook gebruikt worden door senioren en mensen met een lichtere, of geen beperking.

Aanpasbaar naar jouw wensen

Gebruik en aanpasbaarheid - Yes We Sex - Ataraxia Designstudio.png
Aanpasbaarheid - afwerking/kleurencombinatie

Het meubel wordt op maat gemaakt om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Pas de hoogte van het zitoppervlak aan, kies de breedte tussen de houten profielen en selecteer je favoriete kleurencombinatie. Dit op-maat-gemaakt meubel zal verkrijgbaar zijn aan een democratische prijs.

Dit meubel is ontworpen om jou de perfecte pasvorm te bieden, waardoor transfers en verplaatsingen gemakkelijker worden en het voldoet aan jouw unieke stijl en smaak.

Duurzaamheid

Cradle to cradle

Ons meubel is gemaakt met duurzaamheid in gedachten. Het is ontworpen volgens het cradle to cradle principe, waarbij materialen gebruikt worden die eenvoudig te demonteren zijn in monomaterialen. Hierdoor dragen we bij aan een duurzamere toekomst waarbij we de impact op het milieu verminderen.

 

Geniet van een meubel dat niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet.

bottom of page