top of page

Diverse diensten met betrekking tot product- en meubelontwerp. Van concept tot productieklaar ontwerp. Van 3D modeling in CAD en Virtual Reality, tot het opmaken van maattekeningen en productiefiches.

Industrial design

800x600 Velda43.png

3D modeling in VR

Virtual Reality kan dienen als een krachtige design tool in Human Centered Design en Universal Design oplossingen. 3D modeleren in Virtual Reality vergroot het inlevingsvermogen van de ontwerper in de mogelijkheden en uitdagingen van de potentiële gebruiker, bijvoorbeeld voor het ontwerpen van producten voor rolstoelgebruikers met een fysieke beperking. Ook biedt dit de mogelijkheid om op een laagdrempeligere manier participatieve ontwerptrajecten aan te gaan met personen die weinig tot geen kennis hebben van complexe 3D modeling software.

Exploded view laatste.png
Render4.png

CAD

Uw ontwerp omzetten naar een maatnauwkeurig en productieklaar 3D model? Geen probleem.

Jouw 3D model in het gewenste (bestands)formaat.

Technische tekeningen

Maatwerk is cruciaal bij iedere vervaardiging. Indien nodig of wenselijk, maken wij uw technische tekeningen en productiefiches met de nodige BOM's. 

Technische tekening.png
IMG_3798.jpg

(Rapid) Prototyping

IMG_4175_edited.jpg

Jouw idee omzetten naar fysiek prototype? In ons werkatelier gaan we aan de slag met diverse machines en/of ambachtelijke technieken. Verschillende houtbewerkingstechnieken alsook lasercutting en 3D printing (Digital Manufacturing). Bekijk hiervoor onze andere diensten:

IMG_3964_edited.jpg

3D Rendering

Versterk de visuele communicatie van jouw product of 3D model met behulp van rendering software.

ruimte 4.308.jpg

Satisfaction Guarantee

Transparantie en eerlijkheid zijn onze kernwaarden. We houden nauw contact en plannen regelmatige overleggen in om de voortgang voortdurend en gezamenlijk te monitoren. Zo zijn we allen zeker dat jouw idee de nodige vorm en functie aanneemt.

bottom of page